️مصرف موز و سبزیجات مانع سکته مغزی
با مصرف موز و سبزیجات از ابتلا به سکته مغزی در امان باشید
بگفته محققان بالا بودن میزان پتاسیم در غذا به کاهش خطر بروز سکته مغزی منجر خواهد شد
موز اغلب به عنوان منبع غنی پتاسیم معرفی می شود اما دیگر میوه ها همچون هلو و آلو و همچنین عصاره مرکبات و سبزیجات همچون سیب زمینی و کدو نیز حاوی مقادیر زیادی پتاسیم هستند که اغلب نادیده گرفته می شوند
با این حال بگفته متخصصان فشار خون بالا عامل اصلی ایجاد سکته های مغزی است که با کاهش مصرف نمک، رعایت رژیم غذایی متعادل، فعالیت بدنی منظم، ثابت نگه داشتن وزن ایده آل و پرهیز از استعمال دخانیات خطر بروز آن کاهش می یابد
صدا و سیما